Cinema
Cultura 25/08/2015

Tarantino: "'The hateful eight' parla de les tensions racials actuals"

La pel·lícula arribarà en 70 mm a un nombre limitat de cinemes el 25 de desembre i en format digital el 8 de gener

Europa Press
1 min
Quentin Tarantino

BarcelonaEl director Quentin Tarantino ha explicat que encara que el seu nou film, 'The hateful eight', està ambientat en la guerra civil dels Estats Units la pel·lícula tracta les tensions racials que pateix el país en l'actualitat. "La meva pel·lícula tracta sobre un país trencat per ell mateix, i les seqüeles racials, sis, set, vuit anys més tard", ha explicat el cineasta durant una entrevista per a la revista 'Vulture', i ha afegit que la seva pel·lícula "parla d'aquest fet en l'actualitat: finalment el tema del qual m'ocupo és la supremacia blanca".

Per al director de 'Maleïts malparits', la nova pel·lícula, que arriba en 70 mm a un nombre limitat de cinemes el 25 de desembre i en format digital el 8 de gener, retrata els fets de Baltimore i Ferguson: "Ja era al guió quan van passar, no estem tractant de fer-ho actual, és un tema actual".

'The hateful eight' és del gènere western, com el darrer èxit del director, 'Django desencadenat', que es va estrenar el 2012. La nova cinta de Tarantino es situa 8 o 10 anys després de la Guerra Civil i parla sobre els conflictes racials que van sorgir després del conflicte bèl·lic.

stats