Cultura 23/11/2015

Taylor Swift i One Direction triomfen als American Music Awards 2015

Europa Press
1 min
Els membres de la banda One Direction amb la gala dels American Music Awards 2015. / EFE/EPA/MIKE NELSON

BarcelonaLa cantant nord-americana Taylor Swift i la banda britànica One Direction han estat els grans triomfadors a la gala dels American Music Awards 2015, celebrada aquesta nit al teatre Microsoft de Los Angeles i presentada per Jennifer López.

Swift, que no va assistir a l'acte perquè es troba en plena gira, va guanyar els premis Cançó de l'Any per 'Blank Space', Àlbum de Pop Rock Preferit per '1989' i Artista Adulta Contemporània Preferida. One Direction va aconseguir els premis Artista de l'Any amb el single 'Drag Me Down' i el Millor Àlbum de Pop Rock amb el disc 'Made In The A.M.'.

L'actor i músic Jared Leto va oferir un homenatge a les víctimes dels atacs de París, especialment a les 89 persones que van perdre la vida a la sala de concerts Bataclan. "Aquesta nit honrem les víctimes de la violència inimaginable que ha tingut lloc a París i a tot el món", va dir. Céline Dion també va cantar el tema clàssic de l'artista francesa Edith Piaf 'Hymne à l'amour' en memòria de les víctimes.

stats