Teatre
Cultura 20/05/2014

El Teatre Borràs estrena 'Pis mostra', primera obra de Max Marieges

La comèdia tracta les sorpreses que s'emporta una parella que converteix el lloc on viuen en el pis mostra de l'edifici per conèixer els veïns

Ara
1 min

BarcelonaEl Teatre Borràs ha estrenat aquest dilluns 'Pis mostra', el primer text teatral de l'actor Max Marieges, conegut per les seves imitacions a 'Polònia' i 'Crackòvia'. 'Pis mostra', "una comèdia de 80 metres quadrats" en què Marieges també actua, tracta les sorpreses que s'emporta una parella –formada pel mateix Marieges i Marina Gatell– que entra viure en un pis comprat sobre plànol i són els únics habitants de l'edifici.

Quan ella decideix convertir l'habitatge en el pis mostra per tal de poder conèixer els futurs veïns, una sèrie de visites molt especials els canviarà la manera d'entendre les relacions de parella. "Quan obres la porta a tothom no saps qui pot entrar i quines conseqüències pot tenir això", diu Max Marieges, que també ha explicat com va sorgir la idea de 'Pis mostra': "Un dia vaig somniar que trucaven a casa i era algú que venia veure el meu pis per viure-hi, però jo li deia que no estava en venda".

Mont Plans, Carles Flavià, Ruben Ametllé i Daniel Cuello-Esparrell són els altres visitants del pis. Les situacions hilarants que presenta l'obra són pròpies d'una comèdia "de ritme picat", diu Marieges, amb personatges exagerats que fan gràcia i que "finalment representen les diverses persones que ens podem trobar a la societat". De rerefons, la conjuntura econòmica i el "com ha afectat el boom immobiliari".

stats