Cultura 04/08/2017

The Influencers, el festival d'art menys convencional

El 26 i 27 de setembre comença una nova edició dedicada als projectes més trencadors relacionats amb l'art, la tecnologia i la política

Efe
1 min
The Influencers, el festival d'art menys convencional

BarcelonaLa 13ª edició del festival The Influencers comença a fer soroll anunciant els primers convidats d'aquest festival d'art no convencional i d'entreteniment radical. Un any més presenten projectes "rebels i insòlits" relacionats amb el món de la cultura, la tecnologia, la política i les noves cultures populars electròniques, amb l'objectiu de crear un debat i una reflexió sobre com "habitar el món del 'big data'".

El festival tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i exposarà a través de conferències, tallers i accions, idees i objectes pertanyents a la 'deep web' i el 'darknet'. Uns dels participants més destacats d'aquesta edició són els creadors d''Unknown Fields', Liam Young i Kate Davis, un projecte de disseny que explora "llocs sense nom" no mediàtics, però que són "crucials" per al funcionament de l'economia mundial. També l'artista expert en subcultures digitals pro Donald Trump Daniel Keller, l'activista i tecnòleg serbi Vladan Joler, l'investigador de sistemes de computació planetària James Bridle o els autors del projecte il·legal Nefertiti Hack, Nora al-Badri i Nikolai Nelles.

stats