Cultura 21/06/2018

Txarango tanca la gira al festival Esperanzah i s'atura durant més d'un any

La banda ha presentat durant dos anys el disc 'El cor de la Terra'

Acn
1 min
Txarango

BarcelonaTxarango tancarà la gira de presentació del disc 'El cor de la Terra' el 13 d'octubre amb l'espectacle 'Abaraka', en la desena edició del festival Esperanzah del Prat de Llobregat. Amb aquesta actuació la banda del Ripollès posarà punt final als dos anys de gira de presentació del seu tercer disc. Per al concert, Txarango ampliarà la formació, comptarà amb col·laboracions especials i s'aproximarà artísticament a l'Àfrica. Després d'aquest concert, Txarango s'aturarà durant més d'un any. Tots els beneficis del concert es destinaran a projectes solidaris com els de Proactiva Open Arms. A la desena edició de l'Esperanzah també hi actuaran El Cor Safari, Natxo Tarrés & The Wireless, Buhos, Pupil·les i Koers.

Txarango tancarà així dos anys de gira de presentació del seu tercer disc 'El cor de la Terra', que els ha portat per l'estat espanyol, Colòmbia, els Països Baixos, França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Turquia, Itàlia, el Japó, Polònia, l'Índia, Irlanda, Escòcia i el llegendari Glastonbury a Anglaterra, on van ser el primer grup a cantar-hi en català. Com és habitual, al llarg del centenar de concerts d'aquesta llarga gira, Txarango ha visitat el Sàhara i camps de refugiats de Sèrbia per conèixer de primera mà la situació vergonyosa que s'hi viu. Els valors, la solidaritat i l'alternativa que promou el festival Esperanzah encaixen amb la filosofia del grup. És per això que l'han escollit per desenvolupar aquest final de gira.

La desena edició del festival del Prat durarà quatre dies, amb concerts, xerrades i activitats per a totes les edats. Es programarà una nit inèdita 100% femenina batejada com a "Esperanzah es muher", que comptarà amb la xilena Ana Tijoux i Arianna Puello, entre d'altres.

stats