Cultura 04/06/2019

L'última entrega de la sèrie 'Millennium' sortirà a l'agost

David Lagercrantz tanca la saga de culte amb 'La noia que va viure dues vegades'

Ara
1 min
Portada del llibre

BarcelonaColumna Edicions publicarà el 28 d’agost la sisena i última entrega de la sèrie 'Millennium'. 'La noia que va viure dues vegades', de David Lagercrantz, és la novel·la que tancarà la sèrie de culte que compta amb més de 100 milions de lectors a tot el món. En català s'han venut 400.000 exemplars. Més de 50 països publicaran simultàniament aquesta esperada última història i Columna s'uneix al llançament internacional, mentre que Destino publicarà el llibre en castellà.

David Lagercrantz va assumir el repte de continuar la trilogia 'Millennium' de Stieg Larsson el 2013 amb un quart llibre i, tot que no era feina fàcil, se'n ha sortit amb èxit. Es tractava de mantenir la qualitat dels llibres anteriors: el relleu que ha suposat ha sigut reafirmat per crítica i públic. De la sèrie 'Millenium' ha publicat 'El que no et mata et fa més fort' (Columna, 2015) i 'L'home que perseguia la seva ombra', (2017).

David Lagercrantz (Suècia, 1962) és escriptor i periodista. Va debutar el 1997 amb un llibre sobre l’aventurer suec Göran Kropp i com va fer el cim de l’Everest sense oxigen. És l’autor d’un dels llibres de més èxit de la història recent de Suècia, del qual s’han venut diversos milions de còpies a tot el món, la biografia de Zlatan Ibrahimovic, 'Jo soc Zlatan Ibrahimovic', que va ser seleccionada per al prestigiós Premi August. També és autor de la novel·la inspirada en el geni matemàtic i precursor de la informàtica Alan Turing 'L’enigma Turing'.

stats