Cultura 10/08/2015

La segona part de 'Victus' es publicarà a la tardor

'Vae Victus' reprèn les aventures del militar Martín Zuviría

Europa Press
1 min
L'escriptor Sánchez Piñol

BarcelonaLa segona part de la novel·la 'Victus', d'Albert Sánchez Piñol, es publicarà a la tardor amb el títol 'Vae Victus', que significa significa 'Ai dels vençuts!', segons ha confirmat l'editora de La Campana, Isabel Martí, a Catalunya Ràdio. De fet, ja havia anunciat fa un any que no apareixeria per Sant Jordi 2015 i que tampoc tenien pressa per arribar a l'estiu. Ara sembla que tampoc serà al setembre, sinó per a la campanya de Nadal.

El nou lliurament de Sánchez Piñol s'estructurarà en quatre històries diferents que narren les noves aventures del militar Martín Zuviría, que torna a ser el protagonista de la història. Zuviría viatjarà a la guerra americana, entre indis i carolins, i acudirà també a la guerra que Felip V va declarar als francesos, on cedirà protagonisme a un altre personatge: Pere Joan Barceló Anguera, un fuseller veterà conegut com a Carrasclet.

Martí diu que ja ha llegit la nova novel·la una desena de vegades, i s'ha mostrat convençuda que serà un fenomen literari gràcies a la bona escriptura del novel·lista i antropòleg.

stats