Contingut patrocinat

Guitart Central Park Aqua Resort 4*

Un espai perquè totes les edats trobin el descans i la diversió que necessiten

Redacció
3 min
El magnífic parc aquàtic de Guitart Central Park Aqua Resort.

L’estiu és molt a prop i tots ja estem pensant en les vacances i en on ens allotjarem amb la família, però de vegades trobar l’hotel ideal perquè els grans es relaxin i descansin, mentre els petits es diverteixen, es fa una mica complicat. Avui us volem parlar precisament d’un lloc ideal per a totes les edats i amb tots els luxes per fer que la vostra estada sigui inoblidable: el Guitart Central Park Resort 4*.

Aquest hotel de quatre estrelles situat a Lloret de Mar, a la meravellosa Costa Brava, està situat en un lloc ideal entre el mar i la muntanya, al mateix centre de Lloret; aquesta situació perfecta permet als seus hostes gaudir d’unes bones vistes, alhora que també poden sortir a passejar per Lloret sense necessitat d’agafar el cotxe. L’hotel disposa de 474 habitacions de diverses dimensions, i un grup de suites decorades amb temàtica de contes infantils que deixaran als més petits bocabadats.

L’hotel, que està sempre en constant millora per oferir el que els visitants necessiten, ha inaugurat aquest any el seu nou spa, el Gem Wellness and Spa. Aquest espai està pensat per a aquells que volen desconnectar i renovar energies; amb més de trenta tractaments de benestar i estètica realitzats amb els productes de primera qualitat d’Alqvimia. Una piscina climatitzada, una sauna, un bany turc i un gimnàs molt complet es convertiran en l’espai favorit dels hostes més adults. Els que tenen fills també podran gaudir d’aquest oasi de descans de 1.200 m², ja que mentre que les mares i els pares es relaxen amb total tranquil·litat, els seus fills es poden estar divertint en piscines i zones infantils perfectament vigilades.

Així doncs, tant els més petits com els adolescents de la casa també tenen el seu espai al Guitart Central Park. Concretament, l’hotel compta amb tres grans àrees per a tota la família. Tenim la selva Tropical, amb el parc aquàtic i que és l'hàbitat de la mascota Lloret. Aquest espai està pensat per als adolescents. També trobareu la zona del Món submarí, més adequada per a les famílies que s’allotgen amb nens més petits i nadons; i, finalment, la platja de Lloret, un espai amb la piscina principal, dos bars i un restaurant, ideal per als clients més adults.

Tots aquests espais han estat decorats amb grans murals realitzats expressament per la il·lustradora Pilarín Bayés, uns murals que representen la seva obra de més grandària.

Continuem amb la diversió, perquè l’hotel ofereix també diverses activitats per a tots els públics perquè tota la família pugui gaudir d’una variada oferta d'entreteniments. Per als nens han elaborat un programa d'activitats aquàtiques, esportives i lúdiques en un entorn segur i cosmopolita, de la mà d’un gran equip d’experts en animació infantil.

Pel que fa als adults, un extens programa d'actuacions musicals, espectacles, ball i gastronomia els espera en aquest entorn privilegiat.

D’altra banda, la gastronomia també és una part molt important de l'hotel i en aquest sentit els hostes podran trobar 4 restaurants per a tots els gustos. Tres són de bufet, com el Little Italy, un restaurant de temàtica italiana amb un xou cooking de pizzes; després hi ha el Mediterrani, amb plats típics de casa nostra i algunes propostes internacionals; i finalment el Lloret, més orientat a les famílies amb nens, ja que ofereix moltes propostes infantils amb plats saludables i deliciosos. El quart espai que podreu degustar és El Petit Grill, un restaurant a la carta amb carns a la brasa i plats típics de la cuina catalana.

Tenir una bona alimentació és primordial, sobretot per als més petits, i al Guitart Central Park Resort ho saben i hi cuiden molt la seva restauració. Una prova d’això és que recentment han rebut el guardó de Little Foodies, organitzat per la fundació Alicia. Aquest guardó acredita l’hotel com a centre gastronòmic que ofereix productes bons, sans i sostenibles per al públic infantil.

Ja ho sabeu, doncs, si voleu un bon hotel, amb totes les comoditats, un entorn ideal i amb activitats per a totes les edats, Guitart Central Park Resort 4* és el vostre lloc per a aquestes vacances. Advertència: després d’allotjar-vos-hi una vegada, els vostres fills i vosaltres mateixos no voldreu anar a cap altre hotel.

stats