Economia 21/04/2015

Els accionistes minoritaris de Saba busquen sortir del grup, segons 'Expansión'

Torreal, KKR i el fons ProA, que acumulen una participació del 49%, busquen interessats entre fons de pensions i d'inversió

1 min
ELS REIS DEL PÀRQUING 
 Saba gestiona uns 200 aparcaments en cinc països europeus i a Xile.

Torreal, KKR i el fons ProA, accionistes minoritaris de Saba Infraestructures, han encarregat a Citi la venta de la seva participació -que suma el 49% del capital-, segons publica aquest dimarts el diari 'Expansión'. Criteria, el hòlding industrial de La Caixa, controla el 50,1% del grup d'aparcaments i obligarà a complir el pacte d'accionistes fins al 2018.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons fonts consultades per 'Expansión', els minoritaris busquen potencials interessats amb un perfil de "fons de pensions i fons d'inversió especialitzats en infraestructures". La sortida de Torreal (de Juan Abelló) (20%), KKR (18,2%) i ProA (10,5%) podria interferir amb l'estratègia de Saba per sortir a borsa un cop hagués adquirit la dimensió adequada, informa el diari econòmic.

Saba és el segon major grup d'aparcaments d'Espanya després d'Empark, el líder del sector, que també es troba en procés de venta des de fa més d'un any.

stats