Economia 04/09/2015

Bayer concreta la sortida a borsa de Covestro

Aquesta setmana la farmacèutica també va anunciar el trasllat de la seu d'aquesta filial de Barcelona a Tarragona

Ara
1 min
Patrick Thomas, conseller delegat de Bayer MaterialScience / BAYER

BarcelonaEl grup químic i farmacèutic alemany Bayer ha notificat avui els detalls de l'oferta pública inicial de venda d'accions de Covestro, la seva filial especialitzada en polímers i abans coneguda com a Bayer MaterialScience, per tal que la companyia cotitzi a la borsa de Frankfurt. Aquesta setmana a més, Bayer va donar a conèixer que traslladaria la seu social d'aquesta filial a Espanya des de Barcelona a Tarragona.

Segons el comunicat fet públic per Bayer,l'oferta consistirà únicament en una ampliació de capital. Les noves accions s'oferiran públicament a inversors privats i institucionals d'Alemanya i Luxemburg. A més, també s'oferiran a través de col·locacions privades i, en funció de les condicions dels mercats de capitals, l'operació podria completar-se a finals d'aquest any.

Covestro pretén destinar els fons obtinguts a través d'aquesta operació a retornar a Bayer el deute entre empreses. L'últim exercici de la companyia va aconseguir unes vendes netes d'11.761 milions d'euros i un resultat brut d'explotació de 1.161 milions.

stats