Economia 23/10/2014

El jutge ordena l'embargament de béns de Blesa

L'expresident de Caja Madrid no ha dipositat la fiança de 16 milions d'euros que li havia imposat

Acn
1 min
L'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa

MadridEl jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu ha ordenat l'embargament de béns de l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa perquè no ha dipositat en el termini fixat els 16 milions d'euros de fiança que li havia imposat per les possibles responsabilitats en el cas de les targetes opaques de l'entitat. Blesa té ara 24 hores per presentar al jutjat la relació dels béns amb què pot cobrir la quantitat fixada. Paral·lelament el jutge activa la unitat judicial perquè obri una investigació patrimonial per accedir al llistat de les seves possessions.

Blesa serà advertit també aquest dijous de les sancions que li poden imposar per desobediència greu si no presenta la relació dels seus béns, o si inclou bens que no són seus, o si exclou bens propis susceptibles de ser embargats, o si no posa de manifest càrregues o gravàmens que puguin pesar sobre aquests béns.

El jutge ja va rebre aquest dimecres un aval de 3 milions d'euros del Banc de Sabadell per fer efectiva la fiança que havia imposat també a l'expresident de Caja Madrid Rodrigo Rato. Tots dos estan acusats d'un delicte continuat d'administració deslleial.

stats