Economia 20/07/2017

El català Ramón Laguarta, nou número dos mundial de PepsiCo

El nou director assumirà el càrrec al setembre i dependrà directament de la presidenta del grup

Ara
1 min
Ramón Laguarta, nou número dos mundial de PepsiCo

BarcelonaPepsiCo ha nomenat el barceloní Ramón Laguarta -actual conseller delegat de la firma a Europa i l'Àfrica subsahariana- com a nou president executiu de la multinacional de begudes refrescants. Laguarta exercirà com a número dos mundial de la marca a partir de l'1 de setembre, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El nou director, que reportarà a la presidenta i consellera delegada del grup, Indra Nooyi, dirigirà l'estratègia corporativa de PepsiCo i treballarà en estreta col·laboració amb les unitats de negoci per impulsar el seu creixement i la productivitat de la companyia.

Laguarta supervisarà els grups de la categoria global de PepsiCo, les seves operacions globals i també la Fundació. Laguarta compta amb més de 20 anys d'experiència a PepsiCo i fins ara ha liderat la transformació de la cartera de productes europeus de la companyia i ha enfortit significativament la posició de la marca en mercats clau.

Fruit d'aquest canvi, l'actual conseller delegat de Llatinoamèrica, Laxman Narasimhan, assumirà a les seves competències les funcions que fins ara tenia Laguarta al capdavant de la firma a Europa i l'Àfrica subsahariana, mentre que el president de la marca a Rússia i Ucraïna, Silviu Popovici, ha sigut designat president d'aquesta mateixa zona.

La presidenta i consellera delegada, Indra Nooyi, ha justificat aquests moviments en la direcció de la companyia per ascendir "grans líders" que són a PepsiCo. "Ramon, Laxman i Silviu són executius molt respectats amb llargs historials de resultats sòlids al llarg de les seves carreres", ha dit Nooyi.

stats