Economia 26/02/2015

Cilsa compra 16.000 metres quadrats de nau al Prat

La societat participada pel Port de Barcelona inverteix 22,7 milions d'euros en l'adquisició de l'enclavament logístic del banc UBS

Ara
1 min
Contenidors de mercaderies al port de Barcelona / PERE TORDERA

BarcelonaCilsa ha comprat al banc alemany UBS un enclavament logístic de 16.300 metres quadrats de nau i 28.000 metres quadrats de parcel·la a la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Prat de Llobregat per 22,7 milions d'euros. Durant la presentació de resultats de Cilsa, el director general, Alfonso Martínez, ha explicat que l'espai estava ocupat per Seur i que l'operació, que es va tancar al desembre, suposarà un "nul increment de costos", però que generarà dos milions addicionals a l'Ebitda (resultat abans d'impostos) de la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Cilsa, societat del sector logístic participada pel Port de Barcelona, Saba i Sepes i presidida per Sixte Cambra, ha tancat l'exercici 2014 amb un resultat net de 3,9 milions d'euros, un 38,1 % més que l'any anterior, que suposa el millor resultat obtingut per la companyia. El president de Cilsa i del Port de Barcelona, Sixte Cambra, ha dit que el port seguirà tenint una participació majoritària a Cilsa perquè la considera "estratègica".

Cilsa gestiona 212 hectàrees ubicades als municipis de Barcelona (69 hectàrees) i del Prat de Llobregat (143) i ha construït directament a la ZAL un total de 403.300 metres quadrats de naus logístiques i un edifici d'oficines d'11.254 metres quadrats, el Service Center. La ZAL té encara 279.500 metres quadrats de sòl sobre els quals pot construir més de 180.000 metres quadrats de noves naus logístiques.

stats