Economia 16/06/2016

Cilsa invertirà 12 milions en una nau logística per a Carrefour

Estarà situada a la ZAL del Prat i es destinarà a l'emmagatzematge en fred

Xavier Grau
1 min
Cilsa invertirà 12 milions en una nau logística per a Carrefour

BarcelonaCilsa, la companyia logística participada majoritàriament pel port de Barcelona i Merlín Properties, invertirà 12 milions d'euros per construir una nau logística per a Carrefour que es destinarà a l'emmagatzematge de productes que necessiten fred.

La nova nau es construirà a la zona d'activitats logístiques (ZAL), a la zona del Prat, i tindrà 18.200 metres quadrats. En la mateixa zona Carrefour ja té el magatzem principal de Catalunya des del juliol del 2009, amb 45.000 metres quadrats.

La nova nau serà plenament operativa en fred, tant en congelats com en refrigerats, la qual cosa permetrà la ràpida distribució dels productes als establiments de Carrefour, i estarà equipada amb les últimes tecnologies de fred.

Aquesta nova nou suposa un punt d'inflexió a Cilsa, que des de l'any 2008 havia vist pràcticament aturats els nous desenvolupaments per la crisi, tot i que en previsió d'una recuperació del sector ja va adquirir també dues parcel·les dels terrenys de l'antiga Seat a la Zona Franca.

El director general de Cilsa, Alfonso Martínez, ha destacat la confiança que ha dipositat en l'empresa un client com Carrefour per desenvolupar-hi l'operativa logística de fred, mentre que el director d'operacions logístiques de Carrefour a Espanya, Antonio Aguilar, ha destacat que la nau serà eficient energèticament, la qual cosa disminuirà l'impacte mediambiental, i permetrà millorar la productivitat i el servei als clients.

stats