Economia 13/07/2017

El fons de Javier Faus compra una illa al 22@

La parcel·la adquirida per Meridia Capital ocupa 43.400 metres quadrats i inclou l'antiga fàbrica de gel La Siberia

Ara
1 min
El fons de Javier Faus compra onze edificis a Barcelona i Madrid

BarcelonaMeridia Capital, el fons de l'exvicepresident del FC Barcelona Javier Faus, ha anunciat avui la compra de quasi tota una illa al districte del 22@ de Barcelona. La parcel·la ocupa un espai de 43.400 metres quadrats i està delimitada pels carrers Àvila, Doctor Trueta, Badajoz i l'avinguda Icària.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Dins d'aquesta zona s'hi troba l'antiga fàbrica de gel La Siberia i l'edifici d'Industrias Deslite, que formen part del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic Històric i Artístic de Barcelona. Meridia Capital ha assegurat que conservarà íntegrament la façana i l'estructura de tots dos edificis.

Segons la firma, es durà a terme "un projecte integral de transformació" i apunten que es tracta "d'un dels projectes amb més envergadura dels que actualment s'estan realitzant al 22@". De tota la parcel·la, 32.200 metres quadrats es destinaran a la construcció d'oficines, i la resta (11.200 metres quadrats) serviran per construir habitatges.

Tot i que l'import d'aquesta operació és confidencial, el fons Meridia Capital Partners gestiona actius per valor de 1.000 milions d'euros. La compra s'ha tancat a través de Meridia III, la gestora de fons de Meridia Capital, que té una capacitat inversora de 500 milions d'euros.

stats