Economia 17/06/2020

Florette invertirà 13 milions al Baix Ebre i crearà 200 llocs de treball

La companyia compra un solar a l'Incasòl per 1,1 milions d'euros

Xavier Grau Del Cerro
1 min
Un vehicle a punt de creuar el peatge de l'Aldea, que tenia ja les barreres aixecades, després de l'alliberament del tram sud de l'AP-7

BarcelonaL'empresa d'amanides Florette invertirà 13 milions d'euros en un centre al Baix Ebre, el qual comportarà inicialment la creació de 200 llocs de treball. Florette ha comprat una parcel·la de 41.296 metres quadrats a l'Institut Català del Sòl (Incasòl) per gairebé 1,1 milions d'euros en el sector Catalunya Sud de Tortosa i l'Aldea.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El projecte es farà en dues fases. La inicial comportarà una inversió de 13 milions d'euros i consistirà en la construcció d'una nau de 5.000 metres quadrats per ampliar l'actual negoci. En una segona fase està prevista la construcció d'una altra nau de 6.000 metres quadrats.

Florette, empresa que va néixer a Navarra fa més de 30 anys, és una de les empreses líder en la producció i distribució de productes frescos, amb presència en més de 14.000 punts de venda i més de 13.000 restaurants.

El sector industrial Catalunya Sud està situat a cavall dels municipis de Tortosa i l’Aldea, a tocar de la sortida de Tortosa de l'autopista AP-7, en un tram ara lliure de peatges. L'actuació té una superfície total de 136 hectàrees, de les quals 82,6 corresponen a l'àmbit de Tortosa i les altres 53,4 a l’Aldea. Actualment, l'Incasòl té cinc parcel·les disponibles en aquest sector destinades a indústria aïllada.

stats