Economia 16/03/2015

El grup Gallina Blanca Star ara es dirà GB Foods

La companyia d'alimentació catalana és propietària de marques com Jumbo, Avecrem i la mateixa Gallina Blanca que fins ara donava nom al grup

Ara
1 min
Nova seu Gallina Blanca

BarcelonaEl grup d'alimentació Gallina Blanca Star ha canviat de nom i a partir d'ara es dirà GB Foods, segons ha informat la companyia en un comunicat, on assegura que la nova identitat recull la seva orientació internacional.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'empresa és propietària de les marques Gallina Blanca, Avecrem, Star o Jumbo, que és el nom amb què es coneix a mercats com el nord-americà les pastilles per enriquir caldos i d'altres plats que han fet més coneguda la companyia. El canvi de nom cap a GB Foods arriba coincidint amb 75è aniversari de l'empresa.

Fa poques setmanes, el grup va estrenar nova seu corporativa a L'Hospitalet de Llobregat, un edific de 5.000 metres quadrats on s'han traslladat 300 empleats.

El grup GB Foods va facturar 629 milions d'euros l'any passat amb les vendes a mercats com Espanya, Itàlia, Holanda, així com a 28 països africants i de l'orient Mitjà i als Estats Units.

stats