Economia 05/04/2016

Gas Gas torna a produir després de ser adquirida per Torrot

La marca de motos de Salt va estar quasi un any parada pel concurs de creditors

Xavier Grau
1 min
Gas Gas, una marca que s'ha salvat i torna a produir.

BarcelonaDesprés de mesos sense produir, la factoria de motos de Gas Gas a Salt torna a funcionar i aquest mes d'abril ja han començat a sortir els primers motors de la nova línia de motocicletes de trial, segons ha informat la companyia. El primer motor va sortir de la línia de muntatge l'1 d'abril, tal com s'havia planificat.

Gas Gas, que va entrar en concurs de creditors, va ser adjudicada a l'empresa catalana Torrot, que pensa continuar amb el negoci.

El fundador i conseller delegat de Torrot, Iván Contreras, va destacar que amb la fabricació del primer motor es compleix amb els compromisos adquirits amb el pla de negoci per a Gas Gas i espera que la companyia torni a ocupar un lloc destacat al mercat.

Per la seva banda, el director general de la marca, Juan López, i el responsable d'operacions, Boris Sánchez, van agrair l'esforç l'esforç i dedicació de la plantilla per tirar endavant la nova línia de productes de Gas Gas per al 2017.

Gas Gas, amb una plantilla de 55 treballadors, va estar més d'un any sense produir per causa del concurs de creditors, però es va salvar de la desaparició quan al mes de novembre de l'any passat el jutge va adjudicar tots els actius al Grup Torrot.

Torrot va presentar la millor oferta per quedar-se Gas Gas de bracet amb el fons d'inversió Black Toro, que és el soci financer que injectarà els diners.

stats