Economia 15/05/2019

Holaluz signa un nou PPA que comportarà una inversió de 350 M€

Tanca un pacte amb la xinesa Chint que comportarà la instal·lació de 500 MW

Ara
1 min
Luz Ma Chen, directora general de Chint Energy, i Carlota Pi, presidenta d'Holaluz.

BarcelonaLa comercialitzadora energètica catalana Holaluz ha signat un nou acord de subministrament elèctric a llarg termini (PPA) amb la companyia Chint Energy per promoure instal·lacions fotovoltaiques amb una potència de 500 megawatts (MW).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb aquest acord, Holaluz es compromet a comprar l'energia elèctrica de les instal·lacions que promourà Chint Energy a Espanya i que assoliran una inversió d'uns 350 milions d'euros, amb capacitat per proveir unes 300.000 llars.

Segons ha explicat la cofundadora i presidenta d'Holaluz, Carlota Pi, aquest acord permetrà a la companyia "continuar creixent de manera exponencial en nombre de clients i poder garantir una estabilitat de preus als clients".

Les instal·lacions fotovoltaiques les desenvoluparà Chint Energy, filial a Barcelona del grup xinès Chint, que ha desenvolupat i construït projectes solars a Espanya, Romania i Hondures. La directora general de Chint Energy, Luz Ma Chen, ha destacat que l'acord garanteix la compra de l'energia dels projectes que volen desenvolupar a Espanya.

Holaluz ha fet una aposta pels PPA i s'ha proposat assolir els 1.000 MW amb aquest sistema de subministrament fins al 2021. La companyia considera aquests contractes un sistema de garantir-se el subministrament i uns preus estables davant el fort creixement en nombre de clients, assegurant alhora que és energia renovable.

stats