Immobiliari

Un àtic de 10 milions amb piscina privada, a la venda en l'antiga seu de Convergència

Una immobiliària ha començat a comercialitzar 19 habitatges de luxe en l'edifici ubicat al carrer Còrsega, 331 de Barcelona

ARA
2 min

BarcelonaL'antiga seu de l'extinta Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) és ara un bloc residencial de luxe amb pisos que podrien sortir a la venda per 10 milions d'euros. La companyia immobiliària especialitzada en compravenda de cases i pisos de luxe Lucas Fox ha iniciat la comercialització de 19 habitatges d'alt estànding a l'edifici del carrer Còrsega que va acollir la seu de CDC fins al 2015, quan va ser venuda un any abans de la dissolució del partit.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La promoció, impulsada pel grup Platinum Estates, consta de 19 habitatges de luxe repartits en vuit plantes, coronades amb àtics que tenen grans terrasses amb piscina privada. La companyia té previst entregar en l'últim trimestre del 2024 les residències, les quals varien entre els 94 metres quadrats les d'una sola habitació, i els 469 metres quadrats en el cas de l'àtic de quatre habitacions.

Es tracta d'una promoció amb àrees comunes com un establiment termal, un gimnàs i un jardí interior. Les residències han estat dissenyades per l'estudi d'arquitectura AGAS i disposen de cuines obertes dissenyades amb mobiliari Gaggenau i Gunni&Trentino.

Aquests pisos s'ofereixen en un mercat residencial de luxe en augment, que mostra signes de solidesa malgrat la desacceleració que viu la resta del mercat de l'habitatge, afectat per l'increment continuat dels tipus d'interès, sobretot en el cas de les hipoteques. De fet, aquest mateix dijous s'han donat a conèixer les dades d'octubre: el nombre d'hipoteques signades a Catalunya ha continuat caient (-13,7%) a escala interanual, però de forma més moderada.

El grup Platinum Estates, amb seu a Hong Kong, va comprar l'immoble l'any 2015 a la mateixa formació política, que en aquell moment va decidir comprar una altra seu per reduir els seus deutes. “El canvi de seu també és una oportunitat per donar un millor servei als militants i ciutadans”, deia l'aleshores portaveu del partit, Mercè Conesa, sobre aquesta operació.

Així, menys de 10 anys després, els despatxos de les primeres espases d'aquell històric partit són ara habitatges de luxe, i es posen a la venda just un mes després de la dissolució del partit polític que va sortir de la seva refundació, el PDECat.

stats