Economia 14/05/2015

El Corte Inglés acorda que la meitat dels seus encarregats siguin dones

La companyia firma un pla d'igualtat amb els sindicats per augmentar la paritat entre els seus càrrecs de responsabilitat des d'ara fins el 2020

Europa Press
1 min
Entre els actius  d’El Corte Inglés hi ha centres ben ubicats, sovint al centre de les ciutats.

MadridEl Corte Inglés s'ha compromès a contractar dones en el 50% dels càrrecs de responsabilitat que creï fins el 31 de desembre de 2020, data en què finalitza el nou pla d'igualtat renovat per unanimitat per tots els representants sindicals de CCOO, Fasga, Fetico i UGT.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Amb aquest nou acord, El Corte Inglés es compromet a què a la seva fi, el 31 de desembre de 2020, com a mínim, el 50% dels nous càrrecs de responsabilitat que s'hagin creat estaran ocupats per dones", ha subratllat el gegant de la distribució. La companyia té una plantilla de més de 90.000 treballadors, dels quals un 64% són dones i un 36% són homes.

A més, el pla inclou la creació d'un apartat específic en violència de gènere que millora les condicions i permisos establerts pel col·lectiu afectat. El projecte també es compromet a buscar noves fórmules de distribució del temps de feina, que millorin la conciliació de la vida personal, familiar i laboral.

stats