ECONOMIA
Economia 08/06/2012

"El pacte de Cibeles", a la portada de 'Cinco Días'

El PP i el PSOE van pactar el nomenament de Luis María Linde com a governador del Banc d'Espanya

Ara
1 min
'Cinco Días'

BarcelonaEl diari 'Cinco Días' bateja com a "pacte de la Cibeles" l'acord entre el Partit Popular i el Partit Socialista per nomenar Luis María Linde com a nou governador del Banc d'Espanya. Segons el rotatiu, el PSOE va donar suport al nom de Linde a canvi que Soledad Núñez (que havia dirigit el Tresor espanyol durant el mandat de Zapatero) ocupés el càrrec de subgovernadora.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El rotatiu madrileny també destaca que la presidenta de Madrid, Esperanza Aguirre, ha marcat el camí de les retallades a totes les administracions. Entre altres mesures, Aguirre ha rebaixat el sou dels funcionaris i ha suspès les ajudes als partits polítics, els sindicats i les patronals.

Per la seva banda, el diari 'Expansión' també destaca el nomenament de Linde com a governador i assegura que el seu principal repte serà recuperar el prestigi del Banc d'Espanya. D'altra banda, el diari inclou una entrevista amb Enrique Alejo, director general de Joc, en què afirma que Hisenda dóna suport al fet que als casinos i bingos s'hi pugui fumar. La direcció general de Joc depèn, precisament, d'Hisenda.

stats