Economia 21/10/2014

Tanca el fabricant de piruletes Fiesta i de caramels Kojak

Un jutjat de Madrid obre la fase de liquidació de l'empresa, amb seu a Alcalá de Henares, per vendre la unitat productiva

Europa Press
1 min
El fabricant de piruletes i caramels Fiesta i Kojak

MadridEl fabricant espanyol de caramels tant coneguts com les piruletes Fiesta, els 'chupa chups' Kojak i els Freskitos (sidral amb un caramel de pal) ha entrat en fase de liquidació després no haver pogut complir amb el conveni pactat amb els creditors. La companyia, amb seu a Alcalá de Henares (Madrid) i 145 empleats, estava en concurs de creditors i ara s'obre l'escenari de venda de la unitat productiva a algun tercer que podria continuar l'activitat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A banda d'aquestes marques conegudes de caramels, també té els xiclets Tico Tico. La facturació de la companyia ronda els 20 milions d'euros i té presència a mercats internacionals.

El Jutjat Mercantil número 4 de Madrid ha obert la fase de liquidació del fabricant a petició del deutor, segons recull el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). El jutge ha declarat la disolució de Fiesta SA i els administradors seran substituïts per l'administració concursal, que recaurà en Data Legal, segons ha dit l'empresa en un comunicat.

El jutjat recorda que qualsevol creditor o persona que acrediti interès legítim podrà personar-se, al·legant per escrit el que consideri rellevant per a la qualificació del concurs com a culpable en els propers 10 dies naturals.

L'empresa ha insistit que "actualment està en una situació de plena normalitat operativa", que es troba immersa en un procés de reestructuració" i que aposta l'administrador concursal aposta per la venda de la unitat productiva en les millors condicions possibles.

stats