#parlemdepoltrones: Iglesias reivindica ministeris en un nou vídeo electoral

"Esclar que els seients són importants: no ens és igual estar en un o altre perquè a tu tampoc t'hauria de ser igual", diu el candidat d'Units Podem

Mariona Ferrer I Fornells
2 min

MadridÉs una constant en els discursos de Pedro Sánchez. Tant abans de la campanya com en la recta final de cara al 26-J. Critica Pablo Iglesias per només reclamar "poltrones". El PSOE s'aferra a l'anunci d'Iglesias el febrer passat, en què va estendre la mà a Sánchez a canvi de la vicepresidència i el control dels ministeris de l'Interior, Economia, Defensa, Educació, Justícia i un de nova creació: el ministeri de la Plurinacionalitat.

Des de llavors que al líder socialista només li interessa quina posició tindrà al govern, en lloc de focalitzar-se a fer fora el candidat del PP, Mariano Rajoy. "Em vaig fer d'esquerres no per controlar els espies", encara va dir ahir dijous en un míting des de Vigo, assenyalant que Units Podem vol la majoria de ministeris que no són socials.

"Ja que diuen que de l'únic que ens interessa parlar és de poltrones, parlarem de poltrones, però seriosament". Així respon Iglesias en un nou vídeo electoral llançat per Units Podem, en què explica les diferències entre seure a la bancada de l'oposició o bé poder governar l'Estat des d'un ministeri, fent una relació dels "seients que realment importen a la gent: que els nens puguin seure en escoles que no són barracons, que no hi hagi gent que no es quedi sense el sofà de casa perquè és desnonada...

"Esclar que els seients són importants: no ens és igual qui està en un o altre perquè a tu tampoc t'hauria de ser igual", conclou el líder de Podem, que posa la veu a l'espot electoral.

Poques hores després d'haver difós el vídeo, YouTube l'ha eliminat. La raó? La música que acompanyava Iglesias en l'espot, de Vitamin String Quartet versionant 'Boys Don't Cry', de The Cure. Podem l'ha tornat a penjar però amb una música diferent.

stats