Publicitat
Publicitat

Atletisme

El COE i el govern espanyol busquen com evitar que Àngel Mullera competeixi divendres

El TAS deixa clar en la seva resolució que Mullera va tenir una "conducta inapropiada" però que que no hi ha cap raó tècnica per deixar-lo fora dels Jocs Olímpics

Tot i que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) va sentenciar dimarts que no hi havia cap raó legal per apartar a Àngel Mullera dels Jocs Olímpics, el Comitè Olímpic Espanyol (COE) i el govern espanyol estan intentant trobar la manera d'impedir que competeixi.

Segons explica el diari AS, els màxims dirigents del COE i el Secretari d'Estat per l'Esport, Miguel Cardenal, no localitzen el president de la Federació Espanyola d'Atletisme, Jose María Odriozola, per reunir-se i mirar de tractar el tema, segons diuen, per noves evidències relacionades amb els correus electrònics que va intercanviar per saber com es podia dopar.

Respecte a aquests correus, que Mullera mai ha negat, però que afirma que signifiquen que el s'ha dit, el TAS li va recordar a l'atleta català en la seva resolució que la seva conducta havia sigut inapropiada, però que havia tingut sort que la Federació no va ser més clar en la seva acusació: " El TAS desitja expressar en els termes més clars que la seva intenció no és condonar el conducta inapropiada del senyor Mullera . [ ... ] . L'intercanvi de correus preguntant com dopar-se i com eludir el control colpeja de ple el cor de la lluita contra el dopatge . [ ... ] El senyor Mullera ha de considerar extremadament afortunat per beneficiar-se dels procediments impropis usats per la federació espanyola d'atletisme ( RFEA ) i de la llacuna en els criteris de la selecció de la RFEA . No obstant això , sota les normes actuals i considerant la seva pròpia explicació , la RFEA no pot excloure el senyor Mullera de l'equip espanyol per als Jocs Olímpics de Londres".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT