Especials 22/10/2012

Obama i Romney, empatats quan falten dues setmanes per a les eleccions

El sondeig de la candena NBC i el diari 'The Wall Street Journal' que es va realitzar del 17 al 20 d'octubre, just després del segon debat, mostra un empat del 47% en intenció de vot entre els dos candidats a la presidència dels Estats Units

Efe
1 min
UN CARA A CARA MÉS DIRECTE I AGRESSIU
 El candidat republicà, Mitt Romney, i el president, Barack Obama, parlant de tu a tu en el debat de dimarts a la nit a Hempstead, Nova York. El demòcrata va recuperar el lideratge, la seguretat i l'esperit combatiu que li van faltar en el primer cos a cos contra el seu contrincant en la cursa cap a la Casa Blanca. La campanya continua ben viva.

WashingtonEl president dels Estats Units i candidat a la reelecció, Barack Obama i el seu rival republicà, Mitt Romney, estan empatats amb un 47% d'intenció de vot de cara als comicis del pròxim 6 de novembre, segons una enquesta divulgada aquest dilluns.

El sondeig de la candena NBC i el diari 'The Wall Street Journal' es va realitzar del 17 al 20 d'octubre, just després del segon debat entre els dos candidats, que va tenir lloc en una Universitat de Nova York, i en què Obama es va imposar per sobre de Romney, tot i que per una diferència més estreta del que voldria.

En l'enquesta anterior facilitada per la NBC i el mateix diari, 'The Wall Street Journal', elaborada abans que comencessin els debats presidencials, Obama tenia un lleuger avantatge davant del republicà, 49% a 46%.

Per elaborar aquest últim sondeig s'han entrevistat 1.000 votants registrats, i Romney ha pogut veure que té cert lideratge entre els homes (53% a 43%), mentre que Obama és el preferit entre les dones (51% a 43%).

La web d'informació política RealClearPolitics, que fa una mitjana de les principals enquestes d'opinió, també mostra un empat a 47% en intenció de vot entre els dos candidats.

stats