Especials 14/09/2012

L'ANC agraeix la valentia de Mas a Madrid

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, diu a Catalunya Ràdio que el full de ruta passa ara per convèncer els "indecisos" i consolidar la majoria social per la independència. Representants de l'ANC es reuneixen amb Artur Mas aquest matí de divendres

Ara
1 min
Carme Forcadell, presidenta de l'ANC

BarcelonaL'ANC valora positivament el discurs exhibit per Mas a Madrid dos dies després de la multitudinària manifestació per la independència a Barcelona. La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha assegurat aquest divendres que "molts catalans i catalanes estem convençuts que ahir Mas va ser molt valent".

El dia després que Mas digués sense embuts a Madrid que Catalunya necessita estructures d'estat, Forcadell ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio que el full de ruta passa ara per convèncer els "indecisos" i consolidar la majoria social per la independència. "Això és el que li direm avui al president Mas", ha explicat la presidenta de l'ANC a l'espera que el cap de l'executiu català rebi diversos representants de l'ANC aquest matí de divendres.

stats