Bitcube obre les portes a Barcelona

Després de l'èxit rotund de la botiga a Madrid, l'empresa de productes de mineria de criptomonedes de més alta qualitat inaugura una nova botiga a la capital catalana

Bitcube inaugura la seva primera botiga física a Barcelona, a l'avinguda de Roma, 151, Local 5, en el barri de l'Eixample.
Redacció
13/06/2024
2 min

Bitcube anuncia una emocionant expansió per als entusiastes de la criptomineria a Espanya: l'obertura d'una nova botiga a Barcelona. Després de l'èxit rotund de la botiga física a Madrid, l'empresa ha decidit portar l'experiència Bitcube a la vibrant ciutat de Barcelona, oferint un espai dedicat als productes de mineria de criptomonedes de la més alta qualitat.

La nova botiga Bitcube, ubicada al carrer Casanova, 92, local 5, al barri de l'Eixample, obre oficialment les portes aquest dijous, 13 de juny. Aquesta inauguració marca un pas significatiu en el seu compromís d'apropar la tecnologia de mineria de criptomonedes a més persones, oferint accés als millors productes i serveis en el mercat.

A Bitcube Barcelona, els clients podran explorar una àmplia gamma d'equips i accessoris de MinandoVoy, la marca líder en mineria de criptomonedes a Espanya. Des dels models més avançats d'ASIC i GPU, fins a rigs de mineria completa, la botiga Bitcube oferirà tot el necessari perquè tant els miners novells com els més experimentats puguin optimitzar el seu rendiment i eficiència.

Però Bitcube no és només una botiga de productes: és un centre de coneixement i suport. L'equip d'experts estarà disponible per brindar assessorament personalitzat i ajudar cada client a trobar les solucions més adequades per a les seves necessitats específiques de mineria. A més, ofereixen serveis de manteniment i suport tècnic, per assegurar que els equips dels nostres clients sempre funcionen al màxim de la seva capacitat.

L'obertura de Bitcube a Barcelona no només representa una expansió geogràfica, sinó també una reafirmació del compromís amb la comunitat de criptomonedes a Espanya.

Des de Bitcube, ens entusiasma l'oportunitat de compartir aquest nou capítol amb tots vosaltres i esperem veure molts dels nostres clients, tant nous com habituals, a la nostra nova botiga de Barcelona. Bitcube és més que una botiga: és un punt de trobada per als apassionats de la mineria de criptomonedes, un lloc on la innovació i la comunitat s'uneixen.

Així que acompanya'ns en l'obertura de Bitcube al carrer Casanova, 92, local 5, Eixample, 08011, Barcelona. Vine i descobreix per què Bitcube és el destí de referència per a la mineria de criptomonedes a Espanya.

Per a més informació, visita la pàgina web www.bitcube.es o segueix Bitcube a les nostres xarxes socials. No et perdis l'obertura de Bitcube Barcelona i forma part de la revolució de la mineria de criptomonedes.

stats