25-N LA COBERTURA

Les entrevistes de l'ARA als candidats del 25-N, amb Mònica Terribas

El diari ARA ha preparat un desplegament especial per seguir tota la informació relacionada amb les eleccions del 25 de novembre. A partir de diumenge Mònica Terribas entrevista tots els candidats

Ara
2 min
Mònica Terribas, l'editora de l'ARA, tornarà a fer entrevistes televisives per a l'Ara TV.

BarcelonaEl diari ARA ha preparat per a aquest mes de novembre un seguiment especial de tota la informació relacionada amb les eleccions del 25-N, que han de servir per fixar el nou rumb del país després del no de Rajoy al pacte fiscal. Al marge de l'enquesta electoral, que demà oferirà l'estimació de vot i d'escons, a partir de diumenge l'editora de l'ARA, Mònica Terribas, entrevistarà els principals caps de cartell. La primera d'aquestes entrevistes serà amb el candidat a la reelecció, Artur Mas, i continuarà amb la resta seguint un ordre de més a menys representació. Així, dilluns es publicarà l'entrevista amb el candidat socialista, Pere Navarro; dimarts serà el torn de la candidata popular, Alícia Sánchez Camacho; dimecres de l'ecosocialista Joan Herrera; dijous Terribas conversarà amb el candidat d'ERC, Oriol Junqueras, i divendres ho farà amb el de SI, Alfons López Tena, i amb el de Ciutadans, Albert Rivera.

Paper i televisió

Totes les entrevistes s'oferiran en un doble format, per televisió i en paper, de manera que els vídeos seran accessibles a l'ARA Premium per a tots els subscriptors digitals del diari i per als usuaris registrats, que tenen dret a dos continguts gratuïts.

A partir del dia 9, coincidint amb l'inici del quadernet electoral especial, Mònica Terribas entrevistarà un seguit de 15 ciutadans anònims que explicaran com veuen aquestes eleccions, quina és la seva relació amb la política i què demanen als candidats. Aquestes entrevistes apareixeran a la contra del diari mentre duri la campanya i també hi haurà la versió en vídeo disponible a l'ARA Premium.

Els perfils d'aquests entrevistats han estat triats en funció dels segments de població que són estudiats pel Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) i que serviran als politòlegs Marc Guinjoan, Marc Sanjaume i Toni Rodon (autors del blog de l'ARA El pati descobert ) per oferir cada dia una radiografia social d'un sector social concret. Aquesta secció diària servirà per saber com ha evolucionat el seu comportament electoral i quines són les seves percepcions sobre la crisi i el moment actual del país.

stats