Navarro adverteix que la independència va en el sentit contrari dels interessos de Catalunya

El primer secretari del PSC llança aquest missatge l'endemà que més d'un centenar de militants del partit apostin pel sobiranisme

Acn
1 min
CANDIDAT DE L'APARELL  Pere Navarro, ahir, acompanyat pel cap de campanya, Daniel Fernández, i el secretari d'acció política, Antonio Balmón.

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha advertit aquest dijous que la independència de Catalunya aniria contra els interessos d'Espanya i d'Europa, però també de Catalunya. "Quan som en un procés de construcció europea, quan el que volem és cooperar, crear espais comuns, la separació i la divisió va en contra dels interessos de Catalunya, d'Espanya i d'Europa", ha comentat en declaracions a ABC Punto Radio. Navarro ha afirmat que el seu partit defensa el federalisme com a "marc comú", si bé hi ha sectors que "volen posar l'accent en la capacitat d'autogovern de Catalunya", ha dit l'endemà que més d'un centenar de militants signessin un manifest a favor del sobiranisme.

Navarro ha apostat per la necessitat de "reformular la relació entre Catalunya i Espanya" i ha afirmat que no és partidari de la independència. En aquest sentit, ha criticat el president de la Generalitat, Artur Mas, perquè en el procés d'independència "no sabem com es fa i on s'arriba". "Mas va dir que seguiria el seu camí dins o fora de la llei, i no ho podem compartir de cap manera", ha afegit.

stats