EUROVEGAS
Especials 25/06/2012

La mà dreta d'Adelson vol que es pugui fumar a Eurovegas

Michael Leven ha confirmat que per al complex que proposen caldria canviar la llei antitabac per permetre fumar a les seves instal·lacions

J.serra
1 min

BarcelonaEl director executiu de Las Vegas Sands Corporation, Michael Leven, ha subratllat que per al complex que proposen fan falta una sèrie de canvis legislatius, per exemple, en la llei antitabac. Els inversors volen que es pugui fumar a les instal·lacions d'Eurovegas i pensen en àrees específiques per a fumadors.

L'Agència Catalana de Salut Pública, que depèn del Govern, ja va descartar, però, que es pugui fumar a Eurovegas. La subdirectora general de Promoció de la Salut de la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut, Carmen Cabezas, va garantir el compromís de l'agència amb la llei antitabac i, en cas que Eurovegas vingui a Catalunya, va dir que la llei "no té marxa enrere".

El màxim responsable de Las Vegas Sands que ha vingut a Barcelona ha comunicat que per a la primera fase del projecte la companyia està decidida a proporcionar aproximadament el 35% del capital.

stats