NOVETATS DE LA CAPÇALERA
Especials 06/02/2012

L'ARA desembarca al País Valencià el 26 de febrer

A partir del 26 de febrer l'ARA -ja present a les Illes- es distribuirà també al País Valencià. Per celebrar-ho, llança una oferta de subscripció de sis mesos per només 187 euros, amb un 30% de descompte.

Ara
2 min
Les rotatives durant la impressió del número u del diari ARA, que arribarà aviat al País Valencià després de començar a distribuir-se a les Illes Balears.

BARCELONAL'ARA segueix la seva expansió i, a partir del 26 de febrer, es distribuirà també al País Valencià. De moment ho farà a les demarcacions de Castelló i València, a l'espera de poder arribar també a Alacant pròximament i cobrir tota la comunitat autònoma.

Per celebrar aquest nou creixement del diari, l'ARA llança una nova oferta de subscripció: sis mesos de diari en paper, amb accés il·limitat als continguts premium de la web, per només 187 euros, equivalent a un 30% de descompte.

Els nous subscriptors, a més, podran escollir entre un d'aquests dos regals: un iPod Shuffle o el Diccionari català-balear-valencià Alcover-Moll. En un total de deu volums, aquest diccionari descriptiu i etimològic recull tot el cabal lèxic del català i és una gran font per als lingüistes. També suposa una obra de consulta entretinguda per als no especialistes, ja que copsa totes les variants dialectals del català en un total de 9.850 pàgines que inclouen més de 160.000 articles. La promoció és vàlida tant per a lectors radicats al País Valencià com per als del Principat que puguin estar-hi interessats.

El diari també posarà en marxa diverses activitats que tenen l'objectiu d'apropar lectors d'una i altra comunitat. Un concurs reptarà a esbrinar quants quilòmetres separen la redacció de l'ARA de diferents punts geogràfics significatius del País Valencià. I també es demanarà als seguidors que expliquin com es diuen al seu municipi o comarca diverses expressions populars.

A l'Ara.cat hi haurà un apartat específic que aplegarà tota la informació relativa a l'arribada del diari al País Valencià, en el qual s'inclourà la llista completa dels punts on es distribueix el diari, les promocions vigents per a subscriure-s'hi i altres continguts d'interès.

Països catalans

L'arribada al País Valencià completa la instauració del diari al seu espai natural: el dels territoris de parla catalana. Al novembre la capçalera arribava a les Illes coincidint amb el seu primer aniversari. Ho feia de bracet del Diari de Balears , amb una edició conjunta que subministra des d'aleshores dos diaris als lectors de l'arxipèlag pel preu d'un: l'ARA, amb tota la informació nacional i internacional, i el Diari de Balears , amb les notícies de les Illes.

L'experiència a l'arxipèlag ha estat positiva. L'ARA ha incrementat la seva difusió i ha guanyat lectors, que gaudeixen de dos diaris al preu d'un. Per part seva, el Diari de Balears ha deixat de dependre de les agències de notícies per a la informació no local i ofereix ara un producte periodístic amb una línia editorial pròpia. És la primera vegada que mitjans de comunicació de Catalunya i de les Illes Balears sumen esforços per dur a terme un projecte informatiu comú.

stats