L’EAE Business School presenta els nous màsters per al curs 21-22

L’escola de negocis internacional, per on han passat més de 80.000 alumnes en els seus 63 anys de vida, té aliances internacionals amb institucions com Babson College, London School of Economis o UC Berkeley

1 min
Una de les classes del curs passat a la EAE Business School

L’International MBA Barcelona-Berkeley, el Màster en Sports Management de SMS Powered by EAE i un residencial a la London School of Economics. Són els tres nous màsters que presenta EAE Business School per al nous curs que arriba, i que destaquen per les seves àmplies competències en internacionalització.

L’International MBA Barcelona-Berkeley conté un mòdul intensiu d'innovation management i transformació digital enfocat al disseny i gestió de projectes d’innovació. Es tracta d’un màster que prepara professionals per ocupar càrrecs de responsabilitat en companyies internacionals i liderar el canvi cap a la seva plena digitalització i innovació. El programa també desenvolupa la capacitat de lideratge per gestionar equips creativament i donar una visió integral per comprendre la realitat dels diferents mercats a escala internacional, així com equipar-los per a la seva digitalització.

El Màster en Sports Management de SMS Powered by EAE és un màster especialitzat en gestió esportiva impartit en format presencial full time a Barcelona. Dissenyat a l’estil d’un MBA per a la indústria esportiva, el programa està dirigit especialment a perfils recentment graduats o amb un màxim de 3 anys d’experiència professional.

Una altra novetat és el residencial a la London School of Economics, que ofereix un programa residencial internacional, Business in Society, a la IDEES, un think tank de la London of Economics and Political Science (LSE) al Regne Unit. L’objectiu del programa residencial és que els participants comprenguin millor com alinear els objectius financers i no financers i com abordar desafiaments com les demandes dels consumidors, empleats, mitjans i inversors.

Executive Education: els programes a temps parcial per als perfils més sènior

L’Executive Education permet actualitzar-se compatibilitzant estudis amb feina i vida personal.

Oferta cursos 21-22:

  • Executive MBA
  • Màster en Direcció Comercial i Vendes
  • Màster en Direcció de Màrqueting
  • Màster en Màrqueting Digital & E-Commerce
  • Màster en Big Data & Analítics
  • Màster en Project Management
  • Màster en Supply Chain Management & Logistics
  • Màster en Finances & Comptabilitat
  • Màster en Recursos Humans i Desenvolupament de Talent
  • Màster en Lideratge i Coaching


stats