Microsites 21/03/2017

Animal, allò bo que ens uneix

El grup vallesà és el primer dels quatre que versionaran la cançó de l'anunci de Borges de Carles Sanjosé i Judit Neddermann

Ara
2 min

BarcelonaLa cultura, el clima, la història, les tradicions, la terra, les oliveres, el bon oli i el pa amb tomàquet. L’amor per la feina ben feta, la sobretaula amb els amics, la família...

Per homenatjar el dia a dia mediterrani, els seus productes, la seva cultura i la seva gent, Borges ha convidat quatre artistes representatius de l’escena musical catalana, de diferents territoris i estils, a fer-se seva la cançó de l'anunci. La melodia de Carles Sanjosé i Judit Neddermann reivindica totes aquestes coses i celebra allò bo que ens uneix.

Amb aquesta iniciativa Borges fa de plataforma de difusió i altaveu de nous talents musicals del territori.

La primera versió de la cançó de Sanjosé i Neddermann per a Borges la signa Animal, el grup revelació del 2016. En el seu primer any de vida ha actuat en els principals festivals i festes de Catalunya, com el Clownia, el Cruïlla, l’Acampada Jove, el Canet Rock, l’Acústica de Figueres, el Festivern del País Valencià, el Bioritme, l’Anòlia d’Igualada, la Mercè de Barcelona, les Fires de Sant Narcís de Girona, la Festa Major de Lleida i un llarg etcètera fins a sumar més de 100 concerts en el seu any de debut. Aquest 2017 Animal farà la gira de comiat del seu primer disc 'Més enllà de les paraules' (Halley Records, 2016).

Animal

Cada setmana s'anirà desvelant un nou vídeo de les versions dels diferents grups. Els artistes seleccionats són Gemma Humet, Animal, Germà Negre i El Niño de la Hipoteca.

Borges et convida a Clownia i a concerts!

Borges sortejarà entrades per a concerts dels diferents artistes i el festival Clownia a través de les seves xarxes socials.

Les dates dels concerts en concurs són:

  • El Niño de la Hipoteca, 24 de març al Cafè del Teatre de Lleida
  • Gemma Humet, 16 de maig al CAT (Centre Artesà Tradicionarius) de Gràcia, Barcelona. Concert de presentació del nou disc.
  • Animal, 26 de maig a la Sala Apolo de Barcelona.
  • Clownia Festival (Germà Negre), 22, 23, 24 i 25 de juny a Sant Joan de les Abadesses i Camprodon. Dos abonaments per a tot el festival.
stats