Microsites 06/04/2017

Germà Negre, la música popular i Borges: allò que ens uneix

Els banyolins canten la cançó de l'oli Borges dins la campanya La música que ens uneix

Ara
2 min

Germà Negre és Festa Major i un viatge sideral pels orígens de la música festiva del Principat. La seva aposta per un repertori de músiques populars del país, reinterpretades en la seva versió més explosiva i les seves propostes alegres i ballables han seduït el públic. Sobre l’escenari, sis músics trepidants, un cap gros de la Moreneta, tornades populars i rotllanes fan dels seus directes una autèntica revetlla popular per a totes les edats i gustos.

El grup de Banyoles canta la cançó de Borges, en el quart i últim lliurament de la campanya La música que ens uneix.

Per homenatjar el dia a dia mediterrani, els seus productes, la seva cultura i la seva gent, Borges ha convidat a quatre artistes representatius de l’escena musical catalana, de diferents territoris i estils, a fer-se seva la cançó de l'anunci. La melodia de Carles Sanjosé i Judit Neddermann reivindica totes aquestes coses i celebra allò bo que ens uneix.

Amb aquesta iniciativa Borges fa de plataforma de difusió i altaveu de nous talents musicals del territori. Els artistes seleccionats són Gemma Humet, Animal, El Niño de la Hipoteca i Germà Negre.

Acabada l’exitosa gira de presentació del seu disc 'Els àngels fan torrades' (2015), aquest 2017 Germà Negre es tancarà a l’estudi per gravar el seu segon llarga durada.

Germà Negre

Borges et convida a Clownia i a concerts!

Borges sortejarà entrades per a concerts dels diferents artistes i el festival Clownia a través de les seves xarxes socials.

Les dates dels concerts en concurs són:

  • Gemma Humet, 16 de maig al CAT (Centre Artesà Tradicionarius) de Gràcia, Barcelona. Concert de presentació del nou disc.
  • Animal, 26 de maig a la Sala Apolo de Barcelona.
  • Clownia Festival (Germà Negre), 22, 23, 24 i 25 de juny a Sant Joan de les Abadesses i Camprodon. Dos abonaments per a tot el festival.
stats