Les cavalcades de Reis

Ses Majestats ho tenen tot a punt perquè, d’una manera diferent, la canalla els pugui fer arribar tots els seus desitjos

Olga Vallejo
2 min
LES CAVALCADES  DE REIS

Aglomeracions, proximitat, contacte físic i emoció desbordant estan presents en totes les cavalcades de Reis, el moment que la canalla porta 364 dies esperant amb candeletes. Però aquest 2021 també hi haurà canvis amb l’arribada dels Reis d’Orient. D’acord amb el pla de Nadal de Salut, els carrers no es podran omplir per donar-los la benvinguda, però no patiu perquè ja sabem on podreu fer-los arribar les vostres cartes.

Barcelona

La màgia d’Orient estarà al Parc del Fòrum del 28 al 31 de desembre i del 2 al 5 de gener. Ses Majestats no podran saludar-nos, però han organitzat un recorregut immersiu amb una durada de 30 minuts perquè coneguem els secrets màgics de la comitiva reial. A més, els podem entregar els xumets i les cartes. Es pot fer reserva prèvia a partir del 15 de desembre. www.barcelona.cat/nadal

Tarragona

L’arribada dels Reis d’Orient, que serà per mar el dia 5 a les 6 de la tarda, es podrà veure de manera telemàtica. No podran fer cavalcada, però hi haurà parlaments reials i l’alcalde els hi cedirà la clau de la ciutat. Des del dia 2 els patges de Ses Majestats instal·laran el Magatzem Reial al refugi número 1 del Moll de Costa.

Lleida

Canviaran la cavalcada per un espectacle que es podrà veure al Pavelló Barris Nord del 2 al 5 de gener. Seran 32 representacions, que podran veure més de 60.000 persones, reservant les entrades, tot i que seran gratuïtes.

Girona

Està previst que a mitjans de desembre Ses Majestats facin públic com serà la seva arribada a la capital gironina. A falta de conèixer els detalls, es preveu que les alternatives a la cavalcada habitual combinin, en la mesura del possible, un format audiovisual, virtual o presencial, hores abans de començar a repartir els regals.

stats