Especials 07/09/2013

El pare de Pere Navarro anirà a la Via Catalana

Joaquim Navarro discrepa del seu fill, primer secretari del PSC, i assegura que anirà a Reus per participar a la cadena humana

Ara
1 min
Joaquim Navarro, pare de Pere Navarro, amb una samarreta amb una samarreta de la selecció catalana, al bar Vandalia de Terrassa / JOAN MANUEL OLLER / NACIÓ DIGITAL

BarcelonaEl pare del primer secretari del PSC, Pere Navarro, participarà a la cadena humana a favor de la independència de Catalunya durant la Diada.

Joaquim Navarro anirà a Reus amb un grup de clients i el propietari del bar terrassenc Vandalia, segons ha avançat aquest dissabte el 'Diari de Terrassa'.

El pare del líder socialista i excalcalde de Terrassa defensa el dret de poder discrepar obertament del que defensa el seu fill, i assegura que aquestes diferències "no són un problema".

Ell mateix, afegeix, va portar Pere Navarro al PSC perquè hi milités quan tenia 17 anys. Ara, però, després de 60 anys a Catalunya i casat amb una catalana, diu que està "tip" que mitja Espanya visqui "a costa de Catalunya".

La notícia ha causat força rebombori aquest dissabte a Terrassa. Al migdia, a l'hora del vermut al bar Vandalia, Joaquim Navarro confessava en una entrevista amb 'Nació Digital' que el seu fill no sabia que ell anunciaria públicament que és independentista. "Em Pere se'n deu haver assabentat avui, que ho faria públic", ha dit Navarro pare, que troba que el seu fill "fa el que pot" al PSC en l'època que li ha tocat.

stats