Macri es defensa dels 'papers de Panamà': "No tinc res a amagar"

El president argentí manté la seva innocència i diu que col·laborarà amb la justícia per aclarir el cas

Ara
1 min
Macri donant explicacions dels 'papers de Panamà'

BarcelonaEl president argentí, Mauricio Macri, compareixerà davant la justícia per demostrar a seva innocència en relació a una empresa de Bahamas, en la qual figura com a director segons els 'papers de Panamà', que no figura en les seves declaracions de béns.

Un fiscal va obrir dijous una investigació sobre el cas, arran d'una denúncia presentada per un diputat kirchnerista que acusa al president d'ometre "intencionadament" la seva participació en aquesta empresa i altre empresa offshore citada a la filtració.

Entendre el recorregut dels diners 'offshore'Macri ha demanat confiança a la població i ha assegurat que col·laborarà plenament amb la justícia per aclarir el cas: "Estic molt tranquil, he complert amb la llei, he dit sempre la veritat i no tinc res per amagar".

En una compareixença pública acompanyat del seu executiu, el president argentí ha explicat que la companyia on apareix com a director va ser creada pel seu pare per fer una inversió al Brasil que, finalment, no es va materialitzar i que no havia rebut cap mena de retribució.

stats