Especials 11/09/2012

Sandro Rosell anirà a la manifestació de la Diada

El president del Barça hi anirà a títol individual. Ho ha confirmat el vicepresident, Carles Vilarrubí, que ha assegurat que "el FC Barcelona és una institució que no es pot mantenir al marge de la realitat del país"

Efe
2 min
El president del Barça, Sandro Rosell, durant l'ofrena a Rafael Casanova / EFE

BarcelonaEl president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i altres directius del club acudiran "a títol personal" a la manifestació de la Diada d'aquesta tarda a Barcelona. Així ho ha confirmat el vicepresident blaugrana Carles Vilarrubí després que aquest matí ja ho avancés el diari 'Mundo Deportivo', que ha assegurat, a més, que la directiva ha rebut "una allau de felicitacions" per la proposta de disseny del segon equipament per a la temporada que ve. En un principi, s'havia dit que Rosell no hi aniria, però finalment ha decidit anar-hi a títol personal.

Després de la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova a Barcelona, Vilarrubí ha confirmat l'assistència de Rosell a la marxa sobiranista que recorrerà el centre de la ciutat amb el lema 'Catalunya, nou Estat d'Europa'.

"El FC Barcelona és una institució que no es pot mantenir al marge de la realitat del país", ha dit Vilarrubí, que, això no obstant, ha subratllat que el club com a tal "no es posiciona" sobre cap manifestació de signe polític, sinó que cada directiu "a títol personal" decideix actuar en llibertat.

Vilarrubí ha assegurat que no pot "ni confirmar ni desmentir" que el segon equipament del Barça per a la temporada que ve serà una samarreta amb franges vermelles i grogues: "És un tema que no està resolt, encara és a l'aire". No obstant això, des que s'ha fet pública la proposta, segons Vilarrubí, "tot han estat felicitacions".

Si bé a ell, "personalment", la proposta de disseny que s'ha donat a conèixer "no" li sembla "especialment maca", sí que li "agradaria" que el Barça lluís els colors de la bandera catalana.

"Intentem no barrejar política i esport, però no podem renunciar als nostres signes d'identitat", ha afegit.

stats