Publicitat
Publicitat

Rússia

El 'tsar' torna a la presidència entre denúncies de frau

L'oposició es manifesta avui contra la previsible victòria de Vladímir Putin

A Rússia li esperen sis anys com a mínim de Vladímir Putin com a president. L'home que ha controlat el país rere l'ombra de Dimitri Medvédev ha recuperat aquest diumenge el càrrec entre acusacions renovades de frau.

"Us vaig prometre que guanyaríem i ho hem fet. Glòria a Rússia!". Un Vladímir Putin amb llàgrimes als ulls adreçava aquestes paraules a les 100.000 persones que van reunir-se per celebrar la victòria del seu líder aprop del Kremlin, on Putin finalment ha recuperat la cadira que va deixar fa quatre anys a Dimitri Medvédev davant la prohibició constitucional d'optar a un tercer mandat consecutiu. S'ha tancat el cicle i Medvédev torna al càrrec que el va veure néixer, el de primer ministre.

Podeu llegir l'article sencer a l' ARA PREMIUM, juntament amb la crònica des de Moscou de Bricio Segovia a peu d'urna. També podreu llegir l' anàlisi de Llibert Ferri, que es pregunta si la jornada electoral marca el començament del final de Putin i sosté que, si no és capaç de fer reformes creïbles, només li queda la repressió.


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT