Especials 10/09/2013

La justícia decidirà demà si autoritza la cadena humana a Vinaròs

Acció Cultural ha de presentar demà a la sala l'acord que va prendre el seu òrgan competent per presentar el recurs

Ara
1 min

ValènciaFins demà a primera hora de la tarda no se sabrà si la justícia autoritza els participants de la cadena humana valenciana a fer-la a Vinaròs (Baix Maestrat). El Tribunal Superior de Justícia valencià ha suspès fins demà la vista urgent que des de les 13.30 hores s'estava celebrant per resoldre el recurs d'Acció Cultural del País Valencià contra la prohibició de l'acte per part de la Subdelegació del govern espanyol a Castelló.

La suspensió s'ha produït arran la petició de l'Advocacia de l'Estat de demanar a Acció Cultural que presentés l'acord de recórrer la decisió d'Interior que suposadament ahir va subscriure el seu òrgan de govern, segons assenyalen fonts del TSJ valencià. Amb la presentació d'aquesta excepció processal, la sala s'ha vist obligada a suspendre la vista fins a les 10.30 hores de demà.

Acció Cultural, per la seva banda, té fins a les 10.00 hores de demà per presentar l'acta de la reunió del seu òrgan de govern. Si la presentés, la vista continuaria i la sala adoptaria una decisió sobre si la cadena pot realitzar-se o no a Vinaròs a última hora del matí.

stats