Barça

“El 10 és determinant. Juguen amb un de més”

Els jugadors i entrenadors es rendeixen a l'efectivitat de Leo Messi

i
MARTÍ MOLINA
1 min
Leo Messi durant el partit contra l’Osca.

BarcelonaLeo Messi va ser protagonista abans del partit, per igualar Xavi Hernández; durant el partit, pels dos gols -el primer, brillant-, i després del partit, pels molts elogis que va rebre. “Ells tenen el 10, és superdeterminant. Juguen amb un de més”, comentava Rafa Mir. El davanter de l’Osca parlava amb resignació d’un futbolista que és determinant: el d’ahir és el seu gol número 21 a la Lliga.

“Jugar amb ell és una passada. Tinc la sort de gaudir-ne cada dia”, afegia Pedri, un dels companys amb qui millor s’entén al terreny de joc. “Tothom veu què passa als partits, però jo també el veig als entrenaments, i cada dia fa aquestes coses”, rematava el migcampista. “No hi ha dubte que és l’home més important de la història del Barça. Encara sort que està amb nosaltres”, tancava Koeman.

El postpartit va estar marcat, també, pel penal polèmic xiulat a favor de l’Osca. Mentre Mir va tirar pilotes fora -“Hi ha contacte i si l’àrbitre xiula, és penal i llestos”-, el Barça va protestar molt l’acció. Sobretot, l’entrenador: “El VAR hi ha entrat, ha estat molts minuts mirant-ho. No és penal. Ho ha vist tothom. Ter Stegen no toca el jugador de l’Osca. No entenc com es pot xiular un penal així”. Sortosament per als interessos blaugranes, l’acció no va fer perillar la victòria.

stats