El Barça Lassa reforça el seu lideratge (77-71)

L’equip blaugrana aprofita les derrotes del València Basket i el Madrid

à.g.
Stratos Perperoglou, aler grec del Barça Lassa, controlant la pilota contra l’UCAM Múrcia.

BarcelonaUn Barça Lassa cansat i amb baixes va suar per superar ahir l’UCAM Múrcia (77-71). Tomás Satoransky, Stratos Perperoglou i Justin Doellman, els tres jugadors més fiables de les últimes setmanes, van liderar un triomf culer que reforça el seu lideratge, ja que el València Basket i el Reial Madrid van perdre.

Després de tres setmanes d’absència per la seva intervenció quirúrgica d’apendicitis, Àlex Abrines va reaparèixer amb un Barça Lassa que va tenir les baixes de Joan Carles Navarro, Pau Ribas, Shane Lawal i Joey Dorsey, que no està inscrit a la Lliga Endesa. Negat durant molta estona des de la línia de tres punts, l’equip blaugrana va arribar a perdre per 13 punts de diferència (11-24) contra un UCAM Múrcia ben treballat. El conjunt català va trigar 30 minuts a controlar el partit i capgirar el marcador. “Estic molt content amb l’equip i amb la seva reacció. El partit s’havia posat molt difícil. Amb les baixes, havíem de fer un esforç molt gran”, va resumir Xavi Pascual.

Victòria del Fiatc Joventut (80-81)

El Fiatc Joventut va assaltar ahir la difícil pista del Montakit Fuenlabrada (80-81). Brandon Paul (22 punts) va ser el màxim anotador d’un equip verd-i-negre que es va allunyar del conjunt local en un tercer quart brillant. La Penya va arribar a tenir un avantatge de 13 punts (64-77) però el rival va ajustar el marcador. Àlex Llorca va fallar un triple que hauria canviat el signe del partit. “L’equip ha sigut molt sòlid, però no hem sabut resoldre i ens ha tocat patir. Estic content per l’esforç del conjunt, que ha demostrat que pot competir”, va dir Salva Maldonado.

L’ICL Manresa, per la seva banda, va perdre ahir contra el MoraBanc Andorra (61-74). L’equip del Bages va patir l’onzena derrota en els últims 12 partits i, després del triomf del Movistar Estudiantes a València, té les posicions de descens a un partit de distància.