BARÇA
Esports 05/12/2012

El Barça fa un comunicat per "reivindicar la llengua catalana i el model d'immersió lingüística vigent a Catalunya"

El capità Carles Puyol ja va utilitzar el seu Twitter dimarts per defensar l'escola en català

Ara
1 min
L'afició va rebre el Madrid amb l'himne a cappella, un mosaic amb la senyera i crits d'indepèndencia acompanyats d'estelades.

BarcelonaEl Barça ha fet un pas endavant en defensa de la llengua catalana. El club ha fet públic un comunicat on afirma que "El FC Barcelona vol reivindicar de manera enèrgica la llengua catalana i el model d'immersió lingüística vigent a Catalunya en els darrers 34 anys. La llengua, com el nostre club, és un element d'integració que permet identificar-se amb el país, al marge de procedències i sensibilitats. La llengua catalana i el seu ensenyament a les escoles forma part de la nostra identitat i és un element cabdal per a la cohesió social i la convivència del nostre poble. Per aquest motiu, el FC Barcelona es posa al servei del país, com ha fet al llarg de la seva història, per defensar la nostra cultura i la nostra identitat".

Dimarts, el capità Carles Puyol ja va fer una piulada defensant l'escola en català. Marc Muniesa i Sergi Roberto també van utilitzar la xarxa per mostrar-se contraris a la reforma proposada pel ministre Wert.

stats