Esports 05/12/2015

El Kielce s'imposa al Palau Blaugrana contra el Barça Lassa (31-33)

Wael Jallouz, contra el Kielce

BarcelonaEl Barça Lassa ha perdut al Palau Blaugrana contra el Kielce (31-33), la segona derrota dels homes de Xavi Pascual a la fase de grups de la Champions. L'equip català però, encara pot ser primer de grup.

Sense els lesionats Jicha i Sarmiento, el Barça Lassa ha començat millor (6-2 als 5 minuts de Joc). Jallouz ha marcat 4 gols, però contra els polonesos ha estat Lazarov l'estilet ofensiu (12 gols). Al descans el Barça guanyava per 16-14.

A la segona part però, els homes de Talant Duixebàev han reaccionat gràcies a un parcial de 0-3 en els primers minuts. L'intercanvi de cops ha estat favorable a un Kielce que confirma el seu potencial malgrat la reacció del Barça en els darrers minuts (31-33).