FUTBOL FEMENÍ
Esports 12/05/2013

Tres empats compliquen l'accés a les semifinals de la Copa de la Reina als tres equips catalans

El Sant Gabriel ha empatat a tres amb el Prainsa, l'Espanyol ha pogut igualar el partit al Llevant (1-1) i el Barça s'ha quedat sense marcar amb el Rayo (0-0)

BarcelonaL'anada dels quarts de final de la Copa de la Reina s'ha resolt amb tres empats que compliquen l'accés a semifinals dels tres representants catalans. Després de dominar en el marcador, el Sant Gabriel ha vist com el Prainsa Saragossa, reaccionant en els últims minuts, empatava (3-3). Gio ha obert el marcador al minut 11 i Marta Villagrassa, poc abans del descans, ha ampliat l'avantatge. La resposta aragonesa ha arribat a la represa, però Rocío ha tornat a marcar distàncies per a l'equip de Sant Adrià. En l'últim quart d'hora, però, dos gols del Prainsa han deixat un delicat 3-3 de cara a la tornada a Saragossa.

En l'última acció del partit i gràcies a un penal transformat per Vanesa Gimbert, l'Espanyol ha pogut empatar contra el Llevant (1-1). Anabel, en l'últim sospir del primer temps, havia avançat les valencianes amb un xut des de la frontal de l'àrea. Les noies de Luis Carrión intentaran accedir a semifinals en la tornada a València el pròxim dissabte.

A Vallecas, el Barça no ha pogut marcar contra el Rayo (0-0). El bon treball defensiu de l'equip de Dani Limones ha bloquejat les blaugranes, que no han trobat la manera de superar l'entramat madrileny, que ja les va frenar en Lliga.