Publicitat
Publicitat

Hisenda posa en el punt de mira en Florentino Pérez, reelegit fins al 2021

Segons 'El Confidencial Digital', inspeccionaran els comptes del Reial Madrid després de la indignació per la defensa de Ronaldo

L'endemà que la junta electoral del Reial Madrid hagi anunciat, aquesta matinada passada, que Florentino Pérez ha estat reelegit, sense necessitar votació com a president blanc per a un nou mandat (fins al 2021), el portal 'El Confidencial Digital' ha informat que Hisenda ha posat la mirada en el mandatari i en els comptes del club que presideix. No ha agradat la defensa a ultrança que s'ha fet de Cristiano Ronaldo.

Segons la informació publicada, Hisenda ha començat a inspeccionar "minuciosament" els comptes del Reial Madrid per analitzar-ne la situació fiscal després de la indignació causada a l'Agència Tributària per la defensa del club blanc de Cristiano Ronaldo. El club blanc té oberts a inspecció els impostos de la Renda des del gener del 2015; l'IVA des de juliol del 2014 i l'impost de societats des de l'exercici 2014-15.

Tal com informa el portal, s'analitzaran al detall les retencions en la retribució dels jugadors de la primera plantilla, per si es poguessin efectuar noves inspeccions per "impostos impagats". Té també pendents devolucions d'Hisenda, corresponents a l'impost de societats dels últims exercicis que han estat posats sota revisió.

Una reacció desmesurada

Arran de la notícia que Hisenda denunciava el portuguès per un presumpte frau fiscal de 14,7 milions, el Madrid va publicar un comunicat on expressava que el portuguès "ha actuat d'acord amb la legalitat pel que fa al compliment de les seves obligacions fiscals", i que estava "convençut" de la seva innocència. El comunicat arribava poques hores després que es filtrés al diari 'A Bola' la voluntat del jugador d'abandonar el Reial Madrid.

Unes afirmacions que no han agradat al ministeri d'Hisenda. Consideren que el pronunciament del club provoca un fort perjudici a la labor pedagògica que fa l'Agència Tributària, i el seu lema 'Hisenda som tots'. 'El Confidencial Digital' exposa també que fonts de l'Agència Tributària creuen que "el Madrid i Florentino han anat massa lluny en la seva reacció, quan pesen sobre Cristiano quatre interlocutòries vinculades a presumptes delictes contra la hisenda pública, revisades exhaustivament per diferents autoritats i òrgans de l'Agència Tributària".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT