MUNDIAL 2014

Neymar té una fractura a una vèrtebra i es perdrà el que queda de Mundial

El brasiler del Barça ha rebut un fort cop a l'esquena i ha acabat a l'hospital

Neymar es perdrà el que queda del Mundial després de patir una fractura a la tercera vèrtebra de la columna, segons ha informat avui als periodistes el metge de la selecció brasilera, Rodrigo Lasmar, que calcula entre quatre i sis setmanes el temps de recuperació del jugador del Barça.

Neymar ha rebut un cop de genoll a l'esquena del lateral Camilo Zúñiga als 86 minuts del partit de quarts de final entre el Brasil i Colòmbia (2-1). El jugador del Barça ha abandonat plorant en una llitera l'estadi Castelao, de Fortaleza, i després de ser atès pels metges als vestidors ha estat traslladat a una clínica, per passar noves proves.

"Les proves demostren una fractura a la columna. No caldrà passar per un procés de cirurgia, però dificulta els moviments", ha declarat el doctor Lasmar.

Minuts abans, en comparèixer davant la premsa, el seleccionador Luiz Felipe Scolari ha mostrat el seu pessimisme sobre l'estat del seu jugador estrella, i ha declarat que en els últims partits ha vist una clara intenció "de caçar-lo". "Vés a saber, podria tenir alguna oportunitat de jugar la final, si el Brasil supera Alemanya", ha matisat en aquest moment el tècnic Scolari.