SEGONA DIVISIÓ
Esports 30/10/2012

El creador d'Oliver i Benji decorarà dos panells amb els personatges a la Nova Creu Alta de Sabadell

Als panells s'hi podran veure els protagonistes de la famosa sèrie de televisió i un nou personatge vestit del Sabadell

T.p.
1 min
Takahashi, creador dels personatges de manga Oliver i Benji

SabadellEl dibuixant de la popular sèrie de televisió 'Campeones', Yoichi Takahashi, dibuixarà dos panells de 4×2,40 i 2×2,40 metres a la tribuna de la Nova Creu Alta. És la primera vegada que el creador d'Oliver i Benji decora un estadi de futbol amb els seus personatges. L'arribada del dibuixant està prevista per al proper 9 de novembre, per conèixer el club i la seva idiosincràsia abans de començar la feina.

Es tracta d'uns panells "de la fama" amb els personatges més reconeguts de la sèrie, com ara Oliver Atom, Benji Price, Mark Lenders, Bruce Harper, Julian Ross, Tom Baker, Dani Mellow, Ed Warner, el bessons Derrik... i, al mig, Takahashi crearà un nou personatge que vestirà els colors del CE Sabadell.

Takahashi va iniciar un còmic manga sobre futbol als anys vuitanta que va esdevenir una sèrie de televisió de culte amb el pas dels anys. Takahashi ha visitat diversos cops Catalunya per conèixer el Camp Nou.

Aquest nou personatge, que lluirà la samarreta arlequinada, encara no té nom. De fet, des del club s'organitzarà els propers dies una consulta per decidir-ne el nom. El Sabadell va rebre aquesta temporada nou capital provinent del Japó per part d'un grup d'empresaris que s'ha proposat portar el club a primera i fer-lo popular al seu país.

stats