Esports 14/04/2018

El La Sirena Mataró acaba tercer a la fase final de la LEN

El Dunaújváros hongarès guanya la Copa LEN després de derrotar l'Olympiacos

El Dunaujvaros, campió de la LEN

MataróEl La Sirena Mataró s'ha tret l'espina de les semifinals i s'ha adjudicat la medalla de bronze en la seva segona participació en el Trofeu LEN després de derrotar (8-11) el Plebiscito de Pàdua italià. El conjunt català ha recuperat el seu millor joc, ha aparegut la qualitat de les jugadores clau i s'ha apuntat un triomf que li ha fet acabar la competició amb bona boca.

Les mataronines s'han emportat el triomf gràcies a una gran primera part, que han acabat guanyant per tres gols de diferència (4-7) després d'avançar-se 0-2, amb gols de Bach i Lloret, i remuntar amb un parcial d'1-5 el 3-2 amb què s'havien situat les italianes en el primer quart (3-2). En el tercer quart, les catalanes han respost cada vegada que el Plebiscito Padova s'acostava a dos gols (5-7 i 6-8) i han recuperat els tres gols d'avantatge al final del període (6-9). Gibson ha situat les locals en la seva màxima diferència al primer minut de l'últim quart (6-10), que li assegurava un triomf que Vicente ha rubricat amb el definitiu 8-11.

A la gran final, el Dunaújváros hongarès, botxí del Mataró a les semifinals, ha donat la sorpresa derrotant les favorites, les gregues de l'Olympiacos, per 13-11.